Van de Voorzitter #6

Beste leden,

Eigenlijk wil je het C woord helemaal niet meer noemen, want iedereen is wel behoorlijk Corona moe. Maar hoe graag je dat ook zou willen, terugblikkend op het afgelopen jaar valt er aan de totale overheersing van het Coronavirus niet te ontsnappen. Iedereen heeft wel een mening hierover, wie in het goede van de mens geloofd ziet overal veel solidariteit en vriendelijkheid, wie het tegengestelde denkt, ziet egoïsme.  

Dachten wij nog in maart dit gaat mogelijk het schaatsseizoen voorbij en hebben wij er geen last van, wij zitten er nog steeds middenin.

Voor u en het bestuur van SVW een vervelende en moeilijke tijd, wij kunnen niet het verenigings jaar invullen zoals wij willen, denkt u alleen maar aan de afsluitavond, het prachtige jeugdkamp in Enschede, de trainingen moeten wij met elkaar anders invullen, de jaarvergadering moeten uitstellen. Kortom niets is meer vanzelfsprekend en alles lijkt wel betrekkelijk in deze moeilijke tijd voor iedereen.

Afgelopen maandag heeft de minister voor 5 weken zware maatregelen afgekondigd, en moeten wij nog even volhouden in de dagen rondom de kerst en oud en nieuwjaar

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij gezond blijven met elkaar.

Voor onze rijders die wedstrijden schaatsen is het ook niet plezierig zo, want dat kan niet op dit moment, of voor sommige zoals Nino van Dijk wel

Het is alweer even geleden maar wist u dat Nino van Dijk 3e reserve stond voor het NK-allround dat in het weekend van 30 oktober is georganiseerd, een prachtig resultaat, zo dichtbij maar toch net niet. Dit geeft motivatie om nog beter te proberen worden.

Een ander mooi nieuwtje is dat wij een nieuwe site hebben, wij hebben geprobeerd om deze site eenvoudig en in een modern jasje te steken, kijkt u maar eens snel en laat maar eens weten wat u ervan vindt

Wij gaan proberen deze site actief te delen met onze leden, dit kunnen wij natuurlijk alleen als wij dit met elkaar gaan doen.

Elke week brengen wij op een vast tijdstip ons nieuws van de afgelopen week, dit tijdstip wordt elke donderdag om 17 uur.

Elke week hebben wij een vaste rubriek ”10 vragen aan” daarnaast komt er een maandelijkse rubriek ”Tip van de trainer” deze trainerstips worden verzorgd door Nelleke van de Wetering en Luca van Dijk. 

De eerste tien vragen stellen wij donderdag aan Carl Verheijen, Carl is oud lid van onze vereniging en heeft een prachtige schaatscarrière achter de rug met maar liefst 43 medailles van NK’s tot en met de Olympische spelen. De week erna krijgt Noor Schaap de 10 vragen, Noor is een van onze jongste leden en ook Carl is begonnen als jeugdschaatser

De voorzittersbrief ga ik ook delen met u via de site. Wedstrijdverslagen en uitslagen van wedstrijden, nieuws van het bestuur, kortom wij denken zo u beter te gaan informeren. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat u ook met nieuws komt, of dat u een column wilt schrijven, of een leuk weetje. 

SVW staat voor Sportiviteit, Vriendschap en Wintergezelligheid en dat willen wij meer uitdragen met elkaar. In deze tijd hebben wij dat meer als nodig om dit gevoel met elkaar te versterken.

De komende periode staat in het teken van gezelligheid met viering van de kerstdagen en de jaarwisseling, ook dat zal een andere invulling krijgen.

Mag ik u namens het bestuur van SVW gezegende kerstdagen en een goede jaarwisseling wensen en hopelijk blijven wij gezond en laten wij het Corona virus snel achter ons

Denk u nog even aan onze online jaarvergadering op 4 januari 2021

SVW is een club die springlevend is!

Teun Breedijk
Uw voorzitter

voorzitter@svwoudenberg.nl