U bent hier: Home › Vereniging › Jeugd

Jeugd

 

Je eerste schaatspassen op weg naar een mooie carrière!’’          

 

Wil je de nieuwe Sven Kramer of Irene Wust worden, lees dan hieronder hoe Schaatsvereniging Woudenberg daarbij je kunt helpen.

 

Alle informatie hebben wij simpel op een rijtje voor je gezet.

 

Ben je na het lezen enthousiast over alle mogelijkheden, vul dan snel het contactformulier in. Je krijgt altijd een paar gratis proeflessen, om te kijken of je het echt leuk vindt.

 

Geniet jij ook altijd zo op het ijs als het Henschotermeer of de Leersumse plassen bevroren zijn, maar zou je graag beter willen leren schaatsen?

Bij Schaatsvereniging Woudenberg staan enthousiaste gediplomeerde jeugdtrainers voor je klaar. Met een zo gevarieerd mogelijk lesprogramma op een spelmatige manier aangeboden, krijg je het hele jaar de beginselen van het schaatsen aangeleerd. Het plezier beleven in de schaatssport staat hierbij voorop. In de winter (oktober t/m maart) trainen we wekelijks op de Vechtse banen in Utrecht en in de zomermaanden (mei t/m augustus) is er de mogelijkheid om deel te nemen aan skeelertraining op de ijsbaan in Doorn en/of conditietraining bij het Doornse gat.

 Daarnaast organiseren we veel gezellige en leuke activiteiten............ lees verder   Uitleg jeugdOgenblik a.u.b. ...