U bent hier: Home › Vereniging › Licentie

Licentie

Voor iedereen die zijn of haar schaatsprestaties wil verbeteren door gericht te trainen.

Deelname aan wedstrijden is niet persé een verplichting. Het trainingsaanbod en methode is daar onverlet wel op gericht.

De trainingen hebben plaats in trainingsgroepen. De indeling van de groepen wordt bepaald door iemands schaatsprestaties, diens ambitieniveau en zo mogelijk, zulks afhankelijk van het aantal schaatsers, door de leeftijd. De trainingen zijn zowel gericht op het langebaanschaatsen als op het deelnemen aan marathonwedstrijden.  Gedurende het seizoen kunnen leden met een licentie, aan te vragen bij de KNSB, inschrijven op wedstrijden of bij incidentele deelname aan wedstrijden inschrijven met een zogeheten daglicentie.

De jaarlijkse clubkampioenschappen staan open voor alle leden.

De trainingen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers, dan wel onder supervisie daarvan.

De clubtrainingen hebben plaats op woensdagavond van 18.00 uur tot 19.15 uur, overwegend langebaan training,

op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur, langebaantraining en marathon

en op vrijdagavond van 18.45 uur tot 19.00 uur, overwegend langebaan training.

Neem voor meer informatie contact op met onderstaande contactpersoon of vul het contactformulier in op de website. Inschrijven is alleen mogelijk via de website.

Mvrg

Rimmert Mulder