Wij vinden het mooi dat u aanbeland bent op de website van Schaats Vereniging Woudenberg en het is nog mooier dat u al begonnen bent met lezen. Op deze website vind u beknopte informatie over onze vereniging.

Beste Schaatsliefhebber,

Het nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur. Na een prachtige zomer willen we het seizoen opnieuw verenigingsbreed van start laten gaan door met elkaar te gaan schaatsen!
Wij nodigen u direct bij de opening van de ijsbaan uit om een middagje te komen schaatsen, neem vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, zussen en broers mee, kortom iedereen is welkom.
Het is gratis en wij bieden u een consumptie aan om nog even gezellig na te praten.

Zaterdag 28 september van 14.00 – 16.00 uur zijn er clinics op de binnen- en buitenbaan.

Wilt u een compleet en meer gedetailleerd overzicht klik dan hier.

Iedereen die geïnteresseerd is in het schaatsen op een ijsbaan of natuurijs kan informatie opvragen via het contactformulier . Of via de secretaris van de vereniging, zie adres onderaan deze webpagina.

Wilt u meteen deelnemen aan trainingen dan kunt u zich direct opgeven via ons aanmeldingsformulier .

Ogenblik a.u.b. ...