Home

Van de voorzitter

 

Beste Leden

 

In mijn vorige brief heb ik u geschreven dat het bestuur zich bezint om taken binnen de vereniging anders te gaan inrichten, meer op activiteiten gericht.

Wij zijn bijvoorbeeld geen tennisvereniging, waar je verplicht bent om eens in de 3 weken bardienst te moeten draaien. Bij ons kunt u gewoon lid worden en heerlijk gaan schaatsen.

Het voorbeeld van een tennisvereniging moet u ook niet als iets persoonlijks zien, maar u bent het natuurlijk met mij eens, dat zonder inzet van ons allemaal onze vereniging op termijn gedoemd is te verdwijnen.

Met elkaar de schouders onder het werk zetten schept ook een band, een saamhorigheid, wat ons uniek kan maken.

Op deze manier het werk inrichten is veel minder belastend voor iedereen.

Het bestuur heeft met elkaar een soort van menukaart gemaakt en nu hopen wij natuurlijk dat deze kaart voldoende aantrekkelijk is om een mooi menu te bestellen, dat kan natuurlijk zonder voor- of nagerecht. U mag ook met elkaar het menu samen stellen, nieuwe en andere activiteiten voorstellen. Kortom genoeg kansen voor iedereen.

 

 

lees verder in het laatste Nieuws.


Belangrijke data 

Volgende evenementen komen eraan; te beginnen met op 9 februari de Marathon; op 16 februari  Clubkampioenschappen en op 9 maart de Ploegenachtervolging

lees verder onder tab Evenementen


Iedereen die geïnteresseerd is in het schaatsen op een ijsbaan of natuurijs kan informatie opvragen via het contactformulier. Of via de secretaris van de vereniging; zie adres onderaan deze webpagina.

Wilt u meteen deelnemen aan trainingen dan kunt u zich via het aanmeldingsformulier direct opgeven (zie tab: Vereniging > Aanmeldingsformulier).


Ogenblik a.u.b. ...