Home

Beste Leden, 

Na een periode van rust, gaan wij de draad weer oppakken met de zomertrainingen. Deze brief bevat de uitnodiging voor het zomerprogramma. Hieronder een opsomming van de trainingen die aangeboden worden. 

 

 Bij recreatieplas het Henschotermeer is het een en al verandert. Was het voorheen zo dat je gratis mocht verblijven rondom en in het Henschotermeer, nu moet er toegang betaald gaan worden. Het bestuur van SVW heeft met de nieuwe exploitant een afspraak kunnen maken over de training, dit geldt ook voor het parkeren bij de Heygraaf, dit is privé terrein. 

Wij krijgen voor de Heygraaf een parkeervergunning en voor het Henschotermeer een gezamenlijke toegangspas. Dus eigenlijk veranderd het niets voor U. 

Start Maandag 14 mei om 18.45, er wordt verzameld op de Heygraaf 3. Wees op tijd, anders heeft u geen toegang tot het Henschotermeer! 

Er zal getraind worden in 2 groepen: 

De jeugd en licentie-senioren worden getraind door Jolien van den Berg. 

De recreatie-senioren worden om de beurt getraind door Nelleke van de Wetering en Wim van Dorland. 

De droogtraining is toegankelijk voor ALLE leden van SVW. 

 

 Skeelertraining op de skeelerbaan in Doorn. Start: woensdag 16 mei 

De skeelertraining start op woensdag 16 mei op het terrein van de Doornsche IJsclub aan de Wijngaardsesteeg in Doorn. Er wordt om 18.45 verzameld. Het dragen van een helm en polsbeschermers is verplicht, kniebeschermers en ellenboog beschermers zijn aan te raden. 

De skeelertraining is toegankelijk voor ALLE leden van SVW. 

De training staat onder leiding van Luca van Dijk. 

Ouder-kind zomertraining (zaterdagjeugd in de winter) 

Jeugd leden die in de winter op zaterdag trainen (jeugd tot 12 jaar) zijn van harte welkom, al dan niet samen met hun ouders, om aan te sluiten bij de trainingen op maandag en woensdag. Dit geeft ouders de gelegenheid om ook hun eigen conditie op pijl te houden tijdens de training van hun dochter/zoon. 

Fietstraining Start: vrijdag 18 mei 

De fietstraining start op vrijdag 16 mei. De start van de training is om 19 uur aan het Poortplein in Woudenberg. Het dragen van een helm is verplicht. Zorg ervoor dat je fietslampjes bij je hebt. 

Deze fietstraining is bestemd voor jeugdige licentiehouders onder de 20 jaar

De training staat onder leiding van Edwin Teunissen. 

Groet

Luca van Dijk 

Hoofdtrainer Schaatsvereniging Woudenberg Iedereen die geïnteresseerd is in het schaatsen op een ijsbaan of natuurijs kan informatie opvragen via het contactformulier. Of via de secretaris van de vereniging; zie adres onderaan deze webpagina.

Wilt u meteen deelnemen aan trainingen dan kunt u zich via het aanmeldingsformulier direct opgeven (zie tab: Vereniging > Aanmeldingsformulier).


Ogenblik a.u.b. ...